Eventet

“Pazari i Tiranës”, një hapësirë për promovimin e traditës
with No Comments

Këtë pamje do të ketë pazari që po ndërtohet brenda mureve të Kalasë së Tiranës. Hapësira që deri dje shfrytëzohej për parkimin e ndonjë makine, pas më pak se një viti do të përbëjë “Pazarin e Tiranës”. Në një sipërfaqe … Read More

Kalaja e Tiranes vjen me shume risi
with 2 Comments

Bashkejetesa e te vjetres me te rene,vlerat e te dyja koherave,orietimi i mire i shijes e i vlerave.Brenda mureve te kalase ku vete keto mure kane historine e tyre ,absolutisht eshte vendi i duhur per te promovuar,afruar,nderthurur vlerat,traditen,parine,familjet e medhaja … Read More

Historiku i Familjes TOPTANI
with 471 Comments

Toptanët ishin familje e madhe çifligare me tituj bejlerë dhe, si të tillë ata në zonën e Tiranës dhe në Shqipërinë qendrore ishin me influencë. Nga gjiri i kësaj familjeje dolën figura të dalluar, të cilët ani pse ishin me … Read More

Kur bashkejetojne dy kohe...

Translate »